Tájékoztatás belépési engedélyek használatáról

2014. december 04 - Kategória: Hírek

Figyelem                                 KATASZTRÓFAVÉDELMI
                      LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

PILISSZENTKERESZT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK
                                  KÖZLEMÉNYE

Tisztelt Lakosság!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy településünk, Pilisszentkereszt újfent rendben megközelíthető mind Pilisszántó, ill. Pomáz felől, mind Esztergom irányából.
Az összekötő utak járhatóak.

A kárelhárítás zökkenőmentesen folyik a dobogókői településrészen, a Két-bükkfa-nyeregtől azonban az üdülőövezet továbbra is a Katasztrófavédelem és a Rendőrség által LEZÁRVA MARAD, mert Dobogókő teljes erdősége, továbbá minden útja fokozottan baleset- és életveszélyes, így oda bejutni csak külön erre a célra kiállított belépési engedély felmutatásával lehetséges, amelyet Pilisszentkereszt Község Polgármesteri Hivatalában működő Katasztrófavédelmi Operatív Törzsnél vehetnek át az ott lakók, ill. dolgozók napi belépési szándékuk alkalmával, személyenként külön-külön. Ennek átadás-átvétele kizárólag személyesen történik a Polgármesteri Hivatal Fő út 14. szám alatti épületében.

 

Pilisszentkereszt Polgármestere, valamint a helyi önkormányzat Képviselő-testülete a kialakult rendkívüli – vis maior – helyzetre való tekintettel 2014. december 8-áig fenntartja a dobogókői védelmi készültséget e természeti katasztrófa okán - a káresemények elhárításáig -  a településrész – a fent említett belépési engedély hiányában – NEM LÁTOGATHATÓ!!!   

 

Megértésüket, támogató türelmüket és jó szándékú együttműködésüket ezúton is KÖSZÖNJÜK!

 

http://www.pilisszentkereszt.hu/

 

 

Peller Márton

polgármester